Stichting Zino Beinte

Naam: Beinte
Ras: Friese stabij
Geslacht: reu
Geboortedatum: 29 januari 2017
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen: oudere kinderen
Zindelijk: ja
Kan loslopen: nee
Kan in de auto: ja

Ik wil mij graag even voorstellen aan jullie. Mijn naam is Beinte, Ik ben een Friese stabij van 6 jaar. Ik ben een rustige, lieve allemans vriend, volgens mijn baasjes. Over mijn baasjes gesproken, ik vind het heerlijk om bij ze in de buurt te zijn en lekker op de bank bij ze te liggen om geknuffeld en geaaid te worden.

Wandelen? Gezellig, ik wil in mijn enthousiasme nog weleens trekken, na een correctie van de baas loop ik weer netjes met je mee. Ik wandel aan een lange lijn, los lopen doe ik alleen in een afgesloten omgeving, dat is voor mijn veiligheid. Wat ik leuk vind? Ik ben gek op denkspelletjes, opdrachtjes uitvoeren en koekjes. Voor koekjes doe ik alles. Ik bedoel bijna alles, aan zwemmen doe ik niet.

Stichting Zino Beinte 1Wat vind ik moeilijk? Ik ben waaks aangelegd. Nieuwe mensen in huis is moeilijk voor mij. Ik ga dan erg blaffen, negeren zij mij of gaan ze rustig zitten, ben ik weer rustig. Ik denk dat wij hier nog wel aan kunnen werken.

Waarom een nieuwe beste mand? Ik ben nu best verwend met ruimte en rust. Ik heb een tuin waar ik in kan spelen, snuffelen en graven. De baasjes gaan verhuizen naar de stad, voor mij is het beter om in de rust en ruimte te blijven. Ik kan niet zo goed tegen te veel drukte en prikkels om mij heen.

Waar staat mijn nieuwe beste mand? Ik kan prima samenwonen met een poes. Kleine kinderen vind ik nogal druk. Mijn gedachten gaan uit naar huis met een ruime tuin en een baas die veel thuis is, misschien een baas die niet meer naar zijn werk hoeft. Ik kan prima alleen thuis zijn, samen is toch gezelliger. Zullen wij samen aan mijn aandachtspuntje van de visite werken? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v Beinte.

Contactpersoon: Ria