Stichting Zino BobNaam: Bob
Geboortedatum: 4 november 2013
Kan bij kinderen: vanaf 12 jaar
Kan loslopen: nee

Lieve volgers, ik ben Bob, ik ben 8 jaar jong en op zoek naar het beste nieuwe, warme en liefdevolle mandje. Mijn huidige baasje(s) zijn door hele verdrietige omstandigheden genoodzaakt om een nieuwe plek voor mij te vinden. Ik vind dit best wel jammer, maar als iemand anders ook heel lief voor mij is kan ik daar vast wel heel snel aan wennen. Ik wil namelijk heel graag en heel veel geknuffeld worden en het liefst kruip ik bij je op schoot.

Stichting Zino BobIk ben in huis over het algemeen heel rustig en ik kan prima een tijdje alleen zijn in huis. Ik ga dan gewoon slapen, het liefst op een kleedje op de bank of anders op een eigen plekje op de grond.
Ik ga heel graag veel wandelen. Loslopen mag ik helaas niet van mijn huidige baasje, omdat ik dan mijn eigen neus achterna loop en vergeet om te luisteren als ik dan terug moet komen. Aan de riem lopen kan ik heel netjes, maar af en toe kan ik wel schrikken als er plotseling iets voorbij komt. Een fietser, een brommer of een hardloper en van de schrik kan ik dan soms een beetje happen, maar ik heb nog nooit iemand echt gebeten. Hele grote honden vind ik soms een beetje eng, dan ga ik blaffen om ze weg te sturen. Wat kleinere honden vind ik wel leuk en daar wil ik graag mee spelen.

Katten vertrouw ik niet, ik heb als pupje een keer een hele gemene tik gehad van een kat en nu vind ik ze helemaal niet leuk meer. Ik zou het dus fijn vinden als er in mijn nieuwe huis geen katten zijn. Het samenwonen met kleine kinderen, lijkt me een beetje spannend. Die kleine mensjes kunnen soms zo onvoorspelbaar zijn en misschien schrik ik dan wel van ze. De wat grotere mensen kinderen zijn denk ik wel leuk, want die kunnen mij heel veel aaien en knuffelen en hoe meer mensen mij aaien hoe beter het is. Een hondenvriendje in huis lijkt me misschien wel leuk, maar ik vind het ook prima om alle aandacht zelf te krijgen.
Had ik trouwens al gezegd dat ik heel graag heel veel wil worden geaaid en geknuffeld?

Ben jij die lieve baas die mij weer een stabiele huiselijke omgeving geeft en mij in alle rust oud laat worden? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Bob. Alvast dank en een pootje van Bob en hopelijk tot snel.

Contactpersoon: Barbara