Stichting Zino BobbiNaam: Bobbi
Ras: golden retriever
Geslacht: reu
Geboortedatum: 23 mei 2022
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja (maar)

Graag stel ik jullie voor aan Bobbi, een lieve, mooie golden retriever van (bijna) 1 jaar oud. Bobbi is zoals een jonge hond hoort te zijn, deze vrolijke jongeman vindt bijna alles leuk (behalve autorijden) en kan met alles en iedereen overweg. Daarnaast is hij aanhankelijk, lief en speels en zit hij barstensvol energie. Maar Bobbi is vooral sterk en onstuimig, bij (hele) kleine kinderen moet er daarom op gelet worden dat hij ze niet omver loopt. Bobbi heeft de puppy- en vervolgcursus doorlopen en kent de basiscommando’s. Hij luistert al aardig goed. Natuurlijk is Bobbi ook een puber die regelmatig bananen in zijn oren heeft, maar dat hoort er in deze fase gewoon bij.

Stichting Zino BobbiOver het algemeen is Bobbi een probleemloze hond. Het ligt dan ook absoluut niet aan hem dat er een nieuwe beste mand voor hem gezocht wordt. De reden daarvoor is gelegen in de gezondheids- en leefsituatie van zijn huidige baasjes, waardoor zij niet langer meer in de gelegenheid zijn om hem te bieden wat hij nodig heeft.

Wij zijn daarom voor Bobbi op zoek naar een nieuwe baas. Een baasje met ervaring, maar vooral eentje met voldoende geduld, tijd en ruimte om Bobbi goed te kunnen begeleiden in zijn groei naar een evenwichtige en stabiele huishond. Ben jij of ken jij deze baas, stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Bobbi.

Contactpersoon: Klazien