Stichting Zino BodhiNaam: Bodhi
Ras: Friese stabij
Geslacht: reu
Geboortedatum: 1 maart 2022
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja, niet met kleine honden
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: nee
Kan in de auto: ja

Voor Bodhi, een Friese stabij van ruim 1 jaar oud zoeken wij een nieuwe beste mand. Deze puberende jongeman is in en om huis een gezellige lieverd. Als je thuis bent sloopt hij niets. Als je weggaat dan gaat hij lekker in de bench want anders kan hij uit verveling wel wat gaan slopen. Hij accepteert dit zonder mokken en gaat dan lekker slapen.

Buitenshuis is hij over het algemeen rustig totdat hij een kat ziet, daar wil hij achteraan. Als Bodhi losloopt in een losloopgebied, dan luistert hij al goed op het commando terugkomen. Op straat kan Bodhi nog niet loslopen.
Bodhi heeft moeite met kleinere honden. Toen hij jonger was is hij eens aangevallen door een kleinere hond. Als Bodhi aan de lijn loopt kan hij gespannen raken bij het zien van kleinere honden, zeker niet elke kleinere hond. Het baasje is druk bezig om uit te zoeken waarom het de ene keer wel gebeurt en de andere keer niet.

Stichting Zino BodhiKinderen en volwassenen, bekend of niet, worden hartelijk begroet door Bodhi, maar als het baasje zegt dat het genoeg is wordt hij weer rustig. Wat Bodhi leuk vindt is speuren, rennen, met de bal en kong spelen en natuurlijk veel aandacht. Kleinere honden en katten vindt hij niet leuk.

De reden dat Bodhi een nieuwe lieve baas zoekt is een relatiebreuk. Het nieuwe baasje woont het liefst in een huis met een tuin of groot erf, boerderij. Ruime ervaring met honden en met Bodhi verder op training willen gaan. Natuurlijk veel liefde geven, aandacht en een stabiele thuissituatie. Ook zou het baasje het fijn vinden om af en toe een update te krijgen.

Wie wil het nieuwe baasje van deze puberende jongeman worden en hem verder helpen om een stabiele stoere reu te worden? Stuur dan een mail naar stichtingzino o.v.v. Bodhi.

Contactpersoon: Anneke