Boris 1Naam: Boris
Ras: labrador x Friese stabij
Geslacht: reu
Geboortedatum: 15 april 2016
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: nee
Kan in de auto: ja

Mooie lieve Boris zoekt een nieuwe beste mand. Het baasje van Boris is overleden en Boris wordt nu opgevangen door familie. Nu een ruim een half jaar later zijn de aanwezige katten en Boris nog niet aan elkaar gewend. Stress voor de katten, stress voor Boris en stress voor het gezin. Met veel verdriet zoeken zij een nieuwe beste mand voor Boris.

Boris heeft altijd met zijn baasje een rustig leven geleid, dichtbij het strand. Lekker de duinen in en rennen en snuffelen. Daardoor is Boris het dagelijkse leven op straat niet gewend en vindt dat erg spannend. Er zijn teveel prikkels, het gezin waar hij nu is, is daar druk mee aan het trainen. Op de momenten dat het te spannend wordt bromt Boris, een teken dat hij het allemaal even moet verwerken.

BorisOnbekende kinderen en volwassen voor hem, leert hij het liefst van een afstandje kennen. Naar soortgenoten is Boris wisselvallig, hij heeft wel voorkeur. Boris heeft moeite met herdershonden. Boris woont samen met kinderen, dit gaat prima. Een nieuwe mand zonder kinderen is voor Boris rustiger. Boris geniet enorm van autorijden en het spelen met zijn tennisballen. Boris zoekt een plekje waar Boris gewoon Boris mag zijn. Een plekje waar niet teveel van hem verwacht wordt.

Hebben jullie dat rustige plekje voor Boris? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Boris.

Contactpersoon: Ria