Stichting Zino Boyle 1Naam: Boyle
Ras: golden retriever
Geboortedatum: 9 januari 2020

Voor Boyle zoeken we een fijne beste mand.
Boyle is een lieve trouwe jongeman die erg van spelen, rennen, snuffelen en aandacht houdt. Het is een rustige hond in huis, slaapt lekker, maar als hij wakker is, houdt hij wel bij wie er langs het huis loopt en waarschuwt dan de baas.
Buiten snuffelt hij erop los, geurtjes van katten, vogels en dat ruikt zo lekker dat hij er wel achteraan wil. Daar komt zijn jachtinstinct naar boven. Hij loopt goed mee aan de lijn. Andere honden benadert hij rustig en kwispelend. Achter katten gaat hij aan.
Op kinderen en volwassenen reageert hij alweer enthousiast, kan springen, maar als hij rustiger wordt, doet hij dat niet meer en kan dan goed benaderd worden.

Stichting Zino BoyleHet baasjes kan om medische redenen niet meer voor hem zorgen en we zoeken samen met hem een baasje voor Boyle die alle tijd voor hem heeft en lekker met hem wil spelen. En vooral knuffelen en misschien wat trainen.

Ben jij (of zijn jullie) het nieuwe baasje van deze gehoorzame lieverd? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Boyle

Contactpersoon: Anneke