Naam: Bram Fabe
Ras: Friese stabij
Geslacht: reu
Geboortedatum: 18 december 2012
Stamboom: ja
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Dit is Bram Fabe! Bram is een superlieve, goed gesocialiseerde stabij reu van 7 jaar. Bram is op 4- jarige leeftijd bij de ouders van zijn baasje gekomen. Zijn baasje kreeg het erg druk met werk en er waren jonge kinderen waardoor er te weinig tijd voor Bram was.

Helaas, door gezondheidsproblemen van zijn huidige baasjes, zoeken zij een nieuw mandje voor Bram.

Bram is een vriendelijke kerel, iedereen mag hem altijd aaien. Hij houdt van iedereen. Bram kan daardoor geplaatst worden bij kinderen van alle leeftijden. Hij kan goed met andere honden en is dan wat onderdanig van aard. Als hij op straat een kat ziet, wil hij daar wel achter gaan.

Hij kan goed loslopen, houdt het baasje in de gaten en komt terug op een fluitsignaal. Zijn huidige baasjes laten hem loslopen in het park of in het bos, niet langs de kant van de weg, dan is hij aangelijnd. Aan de lijn is hij wel wat eigenzinnig en bepaalt dan graag waar hij heen gaat.

Bram hoeft niet zo nodig veel kilometers te wandelen, maar snuffelt graag en struint graag een veld of bos af. Met een bal gooien vindt hij ook erg leuk, hij brengt hem alleen niet terug. Bram houdt ook van zwemmen.

Onweer, vuurwerk en knallen, dat vindt Bram niet fijn.

Bram is in huis rustig, hij weet precies wanneer het etenstijd is. Hij is wel wat gefixeerd op eten, zeker op koekjes en snoepjes. Als de deurbel gaat, dan blaft Bram, maar als de visite dan eenmaal binnen is, is hij gewoon weer stil. Bram kan prima een aantal uren alleen zijn. Een bench heeft hij niet nodig. Bij zijn huidige baasjes wordt hij drie keer, soms vier keer per dag uitgelaten.

Wil jij deze lieverd een nieuw warm mandje geven? Of weet jij iemand die dit wil? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Bram Fabe

Contactpersonen: Lindy en Astrid.