Dit weekend ging 1 van de hondjes op proef naar zijn nieuwe baas en mocht hij spelen in zijn nieuwe tuin, van het andere hondje hondje hoorden we dat zijn nieuwe mandje helemaal was goedgekeurd en hij daar wilde blijven wonen.
GEWELDIG NIEUWS TOCH???
En toch was ik vandaag heel verdrietig en ik wil jullie vragen om jullie hulp om voor de hond die al het langs van allemaal een baasje zoekt te helpen dat beste mandje te vinden.

He verhaal van kleine Dribbel! 
In november 2015 heeft zijn baasje ons gevraagd om te helpen een nieuw mandje voor Dribbel te vinden.
Dribbel is een 13-jarige kruising Boerenfox/Bordercollie, Helemaal gezond en hartstikke energiek. De werkgever van zijn baasje is verhuisd waardoor hij niet meer tijdens de lunch Dribbel kan wandelen. Bovendien is hij erg veel reistijd kwijt en zit Dribbel dagelijks 11 uur alleen. Hij is dit niet gewend en moet dan ook na uren vaak een beetje huilen. De buren helpen waar ze kunnen en laten Dribbel zo vaak mogelijk uit. Heel erg lief, maar het is gewoon niet genoeg. We hebben Dribbel een aantal keren op onze pagina gezet, maar helaas hebben we nog steeds niet een plekje voor hem gevonden.

Dus kreeg ik vanmiddag een hartverscheurende mail;
Alie, het gaat echt niet meer, mijn maatje verdient zoveel beter, kun je het alsjeblieft nog een keer proberen? Dit is geen manier van oud worden voor mijn lieve vriend

LIEVE MENSEN, MIJN HART BREEKT EN IK HEB JULLIE HULP NODIG OM DIT OP TE LOSSEN!!! ER MOET TOCH IEMAND ZIJN DIE NOG EEN PLEKJE IN DE ROEDEL OVER HEEFT VOOR DRIBBELTJE!! WILLEN JULLIE DIT BERICHT DELEN OP JE PAGINA? WILLEN JULLIE JE VRIENDEN VRAGEN OM HET BERICHT OOK TE DELEN?

We zijn met zoveel mensen hier! Dribbel is een schat van een hond en dus wil ik alles op alles zetten om hem een gezellige oude dag te geven in plaat van een eenzame oude dag.

Als je iemand weet die een plekje overheeft of je hebt zelf de mogelijkheid om Dribbel in huis te nemen; stuur een mail naarstichtingzino@gmail.com

Voor meer informatie over Dribbel, klik hier!

Help me alsjeblieft!
Alie Pepping