Stichting Zino Froukje1

Geboortedatum: 26 augustus 2016
Stamboom: ja
Kan loslopen: ja

Waar staat de nieuwe beste mand voor Froukje?
Froukje zoekt, door ziekte van haar baasjes, naar een gezellig huis met dito bazen. Froukje houdt heel veel van die gezelligheid, samen spelen en van haar bal.

In huis is ze rustig of speels, ze vindt verstopspelletjes, ook van haar brokjes binnen of buiten in de tuin, leuk.

Stichting Zino Froukje2Neem je Froukje mee op een wandeling dan is ze op bekend terrein elke keer weer alles aan het onderzoeken met haar neus. Een relaxte wandeling samen.
Op bekend terrein bekijkt ze alles even afwachtend wanneer ze losloopt.
Onbekend terrein vindt ze spannend, dan heeft ze je steun nodig. In haar nieuwe omgeving straks bij de nieuwe eigenaren is stabiliteit en voldoende steun wenselijk.
Mag ze naar het strand, zwemmen in de zee dan is Froukje de aller vrolijkste hond. Ze vindt zwemmen heerlijk en vergeet je vooral de bal niet mee te nemen op die wandeling naar de zee.?

Froukje heeft vele cursussen samen met haar baasjes gevolgd, o.a. behendigheid.
Froukje vindt veel lawaai, onweer en vuurwerk niet leuk. Hierin heeft ze ook je steun nodig.
Froukje eet de speciale blaasgruis brokken, Froukje is verder een gezonde blije Froukje.

Heb jij die nieuwe beste mand staan voor Froukje, wil je dan mailen naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Froukje.

Contactpersoon: Jolande