Stichting Zino GovertNaam: Govert
Ras: wetterhoun x poedel
Geboortedatum: 6 maart 2019
Stamboom: ja
Kan bij kinderen: oudere, rustige kinderen
Kan loslopen: ja, komt op zijn tijd terug

Leuke, blije, opgewekte, grote en sterke Govert is op zoek naar een nieuwe beste mand. Govert is in voor alles, speuren, spelen met een bal, hangen naast zijn baas, knuffelen met kinderen, meestal luisteren naar de vrouw.
Govert heeft mooi zijn puppy, jonge honden, basis gehoorzaamheid en voorgezette basis gehoorzaamheid cursussen achter de rug: hij houdt van samen leren en samendoen. Hij is ongelooflijk trouw.

In huis en in de tuin is Govert de rust zelve, is op zijn tijd waaks. Govert heeft wel een tuin nodig waar hij niet uit kan ontsnappen.
Govert is een talent in snuffelen, aan de lijn of los, die neus draait overuren. Wanneer hij een kat ziet, gaat hij erachter aan, ook fietsers en joggers vindt hij interessant, door hem dan af te leiden met zijn bal is die interesse weer over.
Govert heeft een ongelooflijk jachtinstinct, Govert heeft een snuitje ter bescherming van verkeerd eten en tegen het pakken van katten.
Helaas heeft hij zijn vrouwtje, die al ouder is, tweemaal omvergetrokken. Govert is te sterk voor hen helaas, dat is de reden van herplaatsing.

Govert kan een tijdje alleen blijven. In een nieuwe situatie heeft dat tijd nodig. Ook eet hij allergeenvrij voer, met dit voer gaat hij niet aan zijn poten likken.

Wie heeft die beste nieuwe mand voor Govert? Govert is een grote kerel en echt sterk, we zoeken dan ook iemand die met hem aan de slag wil, die zijn jachtinstinct ziet en daarmee aan de slag wil.
Wie heeft de tijd, energie, de kracht en de ervaring voor deze heerlijke jonge puber met rugzakje?
Heb jij dat? Wil je een mail sturen naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Govert.

Contactpersoon: Jolande (06 – 43 68 14 73)