Naam: Hunter
Ras: Friese stabij
Geslacht: reu
Geboortedatum: 24 januari 2019
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: niet bekend
Kan bij kinderen: niet bekend
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Wie wil met mij, Hunter, kennismaken? Ik ben een jonge Friese stabij reu van 9 maanden, erg lief, leergierig en actief.  Bij mijn vorige baasjes woonden er geen katten, honden en kinderen in huis, daarom weet ik niet hoe ik daarop ga reageren. Wanneer die bij mijn nieuwe baas er wel zijn, hoop ik dat mijn nieuwe baas mij leert hier mee om te gaan. Naar onbekende grote kinderen en volwassenen ben ik enthousiast en soms claimend.

Loslopen kan ik al goed, aan de lijn lopen kan ik ook en ben zelfs goed in volgen. Andere honden vind ik leuk. Soms zijn er van die stoere honden, dan ben ik voorzichtig. Ik ben gek op aandacht, spelen en wandelen.

Binnenshuis word ik onrustig als ik geen aandacht krijg en blijf ik actief contact zoeken. Dan spring ik tegen mijn baasjes op en ben ik moeilijk te corrigeren. Mijn huidige baasjes kunnen mij niet de structuur bieden die ik nodig heb en zoeken met veel spijt een nieuw warm mandje voor mij.

Wat voor baas zoek ik? Een baas of bazin die kennis heeft van het karakter van de Friese stabij, leiderschap kan bieden en veel tijd, aandacht en structuur kan geven.

Wil jij met mij, Hunter, kennismaken? En mag ik dan wellicht bij jou komen proeflogeren? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over mij? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Hunter.

Contactpersoon: Lindy