Stichting Zino IwanNaam: Iwan
Ras: Labrador retriever
Geslacht: reu
Geboortedatum: 27 november 2014
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: nee, maar..
Kan bij kinderen: ja, maar..
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja, maar..
Kan in de auto: ja

Mag ik jullie voorstellen aan Iwan. Voor deze lieve en mooie vent zoeken wij een nieuw mandje omdat hij meer aandacht, liefde en beweging verdient dan dat hij nu krijgt. Met pijn in haar hart zoekt het baasje nu een mooi warm mandje voor haar lieve Iwan.

Iwan is een lieve gezonde leuke senior. Deze kerel vindt alles leuk en bijna alles lekker. Zoals bij een labrador wel vaker is luistert hij wel maar doet het niet altijd wat er verwacht wordt. Is er iets te beleven dan wil hij vooraan staan. Alles en iedereen is leuk, daar moet je dan bij zijn. In huis is Iwan de vrolijke en enthousiaste dromer die graag bij je is. Iwan wil graag aandacht en als hij dit krijgt dan geniet hij volop. Hij slaapt niet in de bench, ondanks dat hij vaak alleen is sloopt hij niets en hij komt graag naast je liggen op de bank. Iwan blaft en is waaks als er iemand aan de deur staat maar verder vrij rustig in huis.
stichting Zino Iwan 1
Buiten is Iwan graag met de baas aan de wandel en geniet dan volop. Aan de riem wil hij wel uitvallen naar andere honden, los speelt hij lekker en in de kennel doet hij het heel goed in de roedel. Zijn leeftijd wordt zeker niet verraden door zijn gedrag, maar zijn snoet begint wat grijs te worden. In een ver verleden is door de dierenarts een begin van artrose vastgesteld waarvoor Iwan speciale voer van diezelfde dierenarts kreeg voorgeschreven. Iwan heeft volop energie, lijkt helemaal geen 8, beweegt zich soepel en rent en springt als een panter is de omschrijving van de baas.
Een kat in zijn tuin moet natuurlijk weggejaagd worden, daarbuiten zijn ze niet interessant.
Loslopen mag hij alleen op veilige plekken, want als zijn neus aangeeft dat er nog ergens wat lekkers ligt dan gaat hij ervoor, neus en ogen open, oren dicht!
In knappe en gevoelige Iwan zit geen dingetje kwaad, alles is leuk en lief. Aan de lijn loop hij meestal netjes mee en mag dan ook graag even snuffelen. Hij zit vol energie en deze energie moet hij ook echt kwijt om daarna rustig te kunnen slapen.

Wij zoeken voor Iwan een lieve en ervaren baas, die van Iwan kan genieten zoals Iwan is, een heerlijke labrador met soms nog bananen in de oren.
Een baas die Iwan voldoende uitdaging geeft want Iwan heeft nog veel energie die hij kwijt moet, maar ook de baas die lekker met hem wil wandelen en knuffelen.
Heeft u die warme mand voor Iwan, of weet u iemand die er een heeft staan, neem dan contact op en stuur een mail naar stichtingzino@gmail.com.

Contactpersoon: Herman