Stichting Zino JoepieNaam: Joepie
Geboortedatum: 15 juni 2021
Kan loslopen: nee
Kan in de auto: nee

Voor Joepie zoeken we een nieuwe fijne beste mand. Joepie is een lieve zachte knuffelkont die graag bij je op de bank ligt en dan ook graag naar buiten kijkt. Hij is dol op aandacht en als hij dat wil, komt hij dat vragen op een komische lieve manier.
Joepie vindt het leuk om gaten te graven, met water te spelen en op theedoeken te kauwen.
Wat Joepie niet leuk vindt is gecorrigeerd te worden en nee te horen. Wanneer Joepie een bot of koekje heeft wil hij die in rust opeten zonder lastig gevallen te worden.
Naar honden reageert hij speels enthousiast, naar katten gromt hij.

Stichting Zino JoepieJoepie heeft ervaring met kinderen boven de 8 jaar en daar gaat hij goed mee om. Het eerste contact naar onbekende volwassenen is afstandelijk, hij wil graag rustig wennen aan nieuwe mensen, zoekt op een gegeven moment contact en dan is het goed.

Aan de lijn loopt hij goed mee en reageert enthousiast naar andere honden, buiten is nog wel erg spannend voor Joepie en dat is ook de reden dat Joepie nog aan de lijn blijft.
Joepie is binnen en buiten angstig voor diverse dingen maar de meeste zijn trainbaar en/of acceptabel.
Voor Joepie zou een rustig nieuw baasje met geduld en die Joepie op een positieve manier wil begeleiden, vermaken en naar trainen wil gaan heel fijn zijn.

Ben jij of jullie de nieuwe lieve baas van Joepie die hem de rust kan geven die hij zo nodig heeft? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Joepie.

Contactpersoon: Anneke