Stichting Zino Hondenspeeltuin BeilenOp 2 juni 2019 organiseert stichting Zino voor de 4e keer een speeltuinevenement voor alle Zino-vriendjes en vriendinnetjes. Kom heerlijk spelen op de speeltoestellen voor viervoeters, lekker graven in de zandbak of neem een frisse duik in het zwembad om daarna droog te springen op de trampoline! De toegangsprijs voor de speeltuin is  slechts 1 euro per hond en deze kunt u voldoen bij de het gebouw waar u ook de versnaperingen kunt halen.

Voor baas en hond geeft de hondenschool Midden-Drenthe demonstraties hersenwerk. https://hondenschoolmiddendrenthe.nl

Stichting Zino organiseert een workshop ‘tassenhangers maken’. Wil je deelnemen? Geef je dan van tevoren even op door een mail te sturen naar stichtingzino.winkel@gmail.com De kosten zijn 12,50 inclusief materiaal.

Monika Bruntink geeft advies en uitleg over de werking van Bach Bloesem Remedies. Monika ondersteunt regelmatig de herplaatsers van stichting Zino met Bach Bloesem Remedies. Heeft u een hond met bv vuurwerkangst is het goed om niet te wachten tot de decembermaand.https://www.monikabruntink.nl/bach-bloesem-remedies

Er zijn stands aanwezig waar je mooie cadeauartikelen kunt kopen.
Leden van de gedragsgroep van stichting Zino lopen rond om uitleg te geven over deze nieuwe service van stichting Zino. Met vragen over gedrag kunt u bij hen terecht.

De hondenspeeltuin zorgt voor een hapje en een drankje. Lees ook even op de website voor de gedragsregels van de speeltuin op https://www.hondenspeeltuinmiddendrenthe.nl/

Stichting Zino heeft een goodiebag voor je klaar staan.

Dus beste Zino vriendjes; Kom op 2 juni 2019 tussen 11.00 en 16.00 uur heerlijk spelen en neem je baasje mee!!

TOT ZIENS IN BEILEN!
TEAM ZINO