Stichting Zino LinnNaam: Linn
Kan bij honden: nee
Kan bij kinderen: nee
Kan loslopen: nee

Lieve volgers, willen jullie mij helpen?
Ik weet heus wel dat veel van jullie kijken en zoeken naar de andere honden, maar ik hoop dat jullie mij ook zien. Want ik ben Linn, een Bordeaux dog van 46 kilo, en voor jullie informatie er zijn ook wetterhounen van 46 kilo hoor, waardoor het helemaal terecht is Stichting Zino zo z’n best doet voor mij.
Ik zoek ook een nieuwe (grote) mand met een erf. Het is vakantietijd, jullie zijn lekker weg, maar als jullie thuiskomen zou er dan iemand zijn die mij dan een mand wil geven?

Ik ben Linn, ik ben zelfverzekerd, sterk en ook heel aanhankelijk. Het liefst struin ik de hele dag buiten. Wanneer ik buiten ben, lig, observeer, droom, hoor ik alles. Ik ben namelijk ook waaks. Handig voor op het erf, zodat je het direct weet als er iemand aankomt. Als er zo’n pakjes brenger aankomt, geef ik dat snel door aan mijn baas. Ik kan het prima vinden met mijn katten vriendjes en ik zorg dat ze niet lastig worden gevallen door andere vreemde katten.
Ik hou ook van mijn mand, daar kan ik uren in slapen, ik heb ook een bench en daar lig ik ’s nachts in.

Stichting Zino LinnHet uitlaten is een dingetje, nou ja een ding. Ik vind dat zo leuk dat ik kan trekken, ik wil overal heen, na een tijdje word ik rustiger en dan lopen we gezellig samen verder. Ik hou van sommige honden en van sommige honden niet, dat laat ik heus wel weten. Dat doet elke hond toch, alleen valt het bij mij meer op. Het voordeel van mij is dat je het direct ziet, bij die kleine hondjes is het altijd veel beter opletten. Ik ben dan ook Linn, de positieve en vriendelijke hond.
Ik doe bijna alles voor iets lekkers, ik heb mijn puppycursus op die manier gehaald en mijn vervolgcursus ook. Ik hou ervan om voor jou dingen te doen en nieuwe dingen te leren.

De reden dat ik een nieuwe mand zoek is dat ik onzeker en een beetje geïrriteerd word van de kinderen die bij ons op bezoek komen en mijn eigen mini baasjes. Ik weet niet zo goed hoe er mee om te gaan en dan word ik soms narrig, soms zo heel narrig dat ik snauw. Ik schrik daar dan wel weer een beetje van, maar dan is het al gebeurd.
Wat ik zoek is een huis met een tuin, het liefste een best wel grote tuin, waar ik heerlijk in kan liggen, spelen, doezelen en waken. Een baas die mij aan het werk zet als waakhond en ook op onze tijd wil lopen, waarvan ik dan leer dat trekken niet zo nodig is.
En een baas zonder mensenkinderen. Trouwens ik hou heel erg van knuffelen.
Heb jij die grote mand voor mij, of wil je mijn zoeken naar zo een mand delen?
Alvast dank een poot van Linn en tot snel.

Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Linn.

Contactpersoon: Barbara (06-38 600 791)