Stichting Zino MerelNaam: Merel
Ras: Friese stabij x heidewachtel
Geslacht: teef
Geboortedatum: 19 maart 2014
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: in huis onbekend
Kan bij kinderen: ja, bij kinderen die een hond gewend zijn
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Merel, een leuke Friese stabij x heidewachtel, een teefje van 9 jaar oud, zoekt een nieuwe beste mand. Haar baasjes gaan verhuizen naar een seniorenwoning vanwege hun gebrekkige gezondheid.
In huis is Merel lief en aanhankelijk. Ze is geen bench gewend. Merel kan 2 à 3 uur alleen zijn. Bij een wandeling in een losloopgebied kan ze goed loslopen. Aan de lijn loopt ze rustig, soms kan ze feller reageren wanneer ze een hond tegenkomt die ze niet leuk vindt. Merel vindt onbekende volwassenen en kinderen eng wat zich uit in onzeker blaffen. Merel heeft de puppy-cursus gevolgd, gehoorzaamheid I en II en hoopers I en II. Ze houdt van lekker bezig zijn en lange wandelingen. Zwemmen is niet haar favoriete bezigheid.

Haar huidige baasjes zoeken voor Merel een baas die haar nog een paar mooie jaren kan geven. Een baas die bekend is met honden en met haar onzekerheid kan omgaan. Merel kan ook prima geplaatst worden bij een gezin met oudere kinderen die weten hoe ze met honden om moeten gaan.

Ben jij die baas die Merel nog een paar mooie jaren wil geven? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Merel.

Contactpersoon: Lindy