Stichting Zino Mowgli

Stichting Zino MowgliNaam: Mowgli
Ras: Friese stabij x labrador
Geboortedatum: 19 februari 2020

Voor Mowgli, vernoemd naar het kleine jongetje uit de Disneyfilm The Jungle Book, een jonge lieve, enthousiaste kruising Friese stabij x labrador reutje van 7 maanden zoeken we een nieuwe beste mand.

Deze jonge lieverd kan met honden, katten en kinderen. Onbekende volwassenen en kinderen benadert hij enthousiast, maar ook voorzichtig (even de kat uit de boom kijken). Mowgli blaft een paar keer als er iets is. Hij slaapt op zijn plek en kan een paar uur alleen thuis zijn.

Mowgli is nieuwsgierig, levendig en houdt van aandacht en wil graag spelen, hij vindt alles leuk!
Bij een wandeling buiten blijft hij in je buurt en komt netjes terug wanneer hij geroepen wordt.
Hij heeft een puppycursus en de basiscursus gevolgd.

De huidige baasjes van Mowgli zoeken voor hem een nieuwe beste mand omdat zij onderschat hebben hoeveel aandacht en beweging een jonge hond, zoals Mowgli, nodig heeft.
Zij zoeken een lieve baas die tijd heeft en aandacht kan geven aan Mowgli. Een baas die met hem wil spelen en samen lange wandelingen maken.

Wil jij het nieuwe baasje van deze jonge, lieve, enthousiaste puber Mowgli worden? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Mowgli.

Wanneer je op Mowgli of één van onze andere herplaatsers wilt reageren en je nog niet bij Stichting Zino staat ingeschreven, kun je op onze website een aanmeldformulier en onze werkwijze downloaden.

Contactpersoon: Lindy (06-38556279)