Stichting Zino OlivierNaam: Olivier
Ras: Berner sennen x Appenzeller
Geboortedatum: 8 december 2016

Graag stel ik Olivier voor. Olivier is een prachtige berner sennen x appenzeller reu van ruim 5 jaar.
Olivier is een echte gezinshond, opgegroeid en leuk met kinderen. Olivier houdt van aandacht, hij ligt in huis rustig aan of op je voeten en wordt graag en veel geknuffeld. Onbekende mensen en kinderen worden enthousiast begroet.

Stichting Zino Olivier2Buiten is hij een brok energie, hij rent heen en weer, en houdt de baas goed in de gaten.
Olivier kan prima een paar uurtjes alleen zijn. Olivier vindt veel dingen erg leuk!
De dingen die hij niet leuk vindt zijn van achteren benaderd worden en
de dagopvang of uitlaatservice. De dagopvang voor honden heeft hij moeite mee, dat zijn teveel prikkels voor hem.

De baasjes zoeken een nieuwe mand voor Olivier omdat een van de kinderen een allergie heeft ontwikkeld voor honden. De baasjes zoeken een gezin met kinderen voor Olivier. Een gezin zonder katten of andere hond. Een baas die consequent is.

Staat die mand in jullie gezin? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Olivier.

Contactpersoon: Ria (06 – 11 06 79 53)