Stichting Zino Pien aNaam: Pien
Ras: Friese stabij x golden retriever
Geslacht: teef
Geboortedatum: 26 februari 2016
Kan bij kinderen: ja, oudere kinderen

Hallo, ik ben Pien, een lieve kruising golden retriever x Friese stabij, teef, niet meer piepjong, maar wel nog heel levendig en enthousiast en ik ben op zoek naar mijn nieuwe beste mand.
Ik heb de laatste tijd heel veel pech! Ik woonde bij een heel fijn baasje, maar die werd ziek en kon mij niet meer uitlaten. Ik had daar graag willen blijven wonen, maar ja ook ik moet regelmatig een plasje en poepje doen en ik vind het ook nog heerlijk om buiten te rennen en spelen. Daarom heeft mijn vrouwtje er voor gekozen om een nieuwe beste mand voor mij te zoeken. Helaas, heb ik nu al een paar keer achter elkaar moeten verhuizen, maar heb nog steeds niet mijn definitieve mandje gevonden. En het ligt echt niet aan mij, maar helaas heb ik steeds pech. Wat ik zoek hoeft helemaal niet heel bijzonder te zijn.
Stichting Zino Pien bWat ik zoek is een baas, die het leuk vindt om met mij te gaan wandelen en mij mijn tijd geeft om lekker te rennen, spelen en snuffelen. Ik luister meestal heel goed, als je me roept, maar ik hou jou sowieso toch wel in de gaten. Ik kan nog wel eens achter konijnen of ander wild aanrennen, dan heb ik even geen tijd om goed te luisteren, maar ik kom altijd wel weer terug.
In huis ben gewoon heel rustig. Ik lig graag in mijn mand, of ik kom even een knuffel halen. Soms wil ik wel even spelen, met een speeltje, of ik kijk graag naar buiten, wat daar gebeurt. Ik vind het wel heel fijn om bij jou in de buurt te zijn. Ik vind het niet erg om een tijdje alleen te zijn, dan ga ik gewoon lekker slapen.
Als er bezoek komt, of er wordt aangebeld, dan zal ik dat even melden. Maar als je me dan gerust stelt en zegt dat het goed is, dan ga ik weer mijn eigen ding doen. Ik ben vriendelijk tegen iedereen, maar ik hou niet zo van veel lawaai om me heen, of heel veel drukte. Ze zeggen dat ik daarom niet zo goed met kleine kinderen kan. Maar wat oudere kinderen, die met me willen spelen, vindt ik wel leuk.
Ik hoop echt van harte dat ik toch nog mijn beste mandje ga vinden en het liefst eentje waar ik dan voor altijd mag blijven. Ik ben immers een zachtaardige, rustige en vriendelijke hond. Ik kan alleen niet zo goed tegen teveel prikkels en ik zal in het begin wat tijd nodig hebben om aan je te wennen. Maar als ik eenmaal gewend ben, heb je de aller liefste hond die je, je maar wensen kan.
Stichting Zino Pien c

Ben jij die nieuwe baas die Pien in haar waarde laat, haar rust en structuur kan bieden en haar voldoende liefde en steun kan geven? Heb jij genoeg tijd en aandacht voor deze lieverd? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Pien

Contactpersoon: Barbara