Stichting Zino PipoNaam: Pipo
Geboortedatum: 30 maart 2021
Kan bij kinderen: nee
Kan loslopen: nee

Pipo, een prachtige Friese stabij (met heidewachtel, denken de eigenaren en de gedragsdeskundige) is op zoek naar een nieuwe beste mand.
Deze speciale stoere puberman zoekt uitdaging in gedoseerde vorm in een rustigere omgeving.

In huis kan hij heerlijk knuffelen, wordt het hem te veel dan kan hij waarschuwen, hij laat duidelijk zien dat hij dan rust wil. Aandacht, wanneer hij aandacht wil is voor Pipo genoeg.
Buiten vindt hij de wereld spannend, daardoor kan hij uitvallen. De eigenaar is nu bezig met het aanleren van een muilkorf zodat iedereen weet dat er niet zomaar geaaid kan worden.
Door zijn mooie kop komt men vaak naar hem toe en dat vindt hij verschrikkelijk.
Door hem te begeleiden, over te steken bij het zien van een andere hond of teruggaan bij spannende momenten kun je Pipo uitstekend begeleiden in zijn stress.
Stichting Zino Pipo1Loslopen is te spannend voor hem, daarom samen aan de wandel, aan de lijn. Hij kan trekken aan de lijn, dit komt door de spanning buiten.
Pipo woont nu in een voor hem hele drukke omgeving.
Pipo zou graag willen spelen met ander honden, helaas gaat deze puber over hondengrenzen heen.

Pipo vindt de wereld spannend en kan agressief worden, hij gromt en toont zijn tanden. Hij heeft hulp nodig om dit gedrag om te draaien. De gedragsdeskundige wil heel graag helpen met tips.

Heb jij die beste nieuwe mand voor Pipo? Wil je ons mailen stichtingzino@gmail.com o.v.v. Pipo

Contactpersoon: Jolande, ( 06 –  436 814 73)