Stichting Zino PlutoNaam: Pluto
Ras: labrador
Geslacht: teef
Geboortedatum: 29 november 2020
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: onder begeleiding
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Voor deze leuke vrolijke dame, in de bloei van haar leven, zoeken wij een beste mand. Haar naam is Pluto, een bijna 3 jarige bruine labrador. Pluto heeft een stamboom en komt uit een jachtlijn. Zij zit vol energie en wil graag werken. Zij heeft een training apporteren gevolgd. Werken en jagen zit in haar bloed. Kan Pluto buiten haar energie goed kwijt, dan is zij binnen een rustige hond.

Naar andere honden is Pluto nieuwsgierig en gaat er enthousiast op af. Bij kleinere honden wordt ze even aangelijnd. Indien het klikt, wordt kennisgemaakt zonder de lijn. Van erg opdringerige honden moet ze niets hebben. Aan de lijn wil ze nog wel wat trekken en is ze attent op de omgeving. Loopt zij los, wil zij alles onderzoeken, maar houdt contact met de baas. Pluto komt dan op commando geregeld terug bij haar baasje en na een stukje los volgen, mag ze weer vrij. In de tuin speelt ze graag met de bal en gaat dan helemaal los.

Onbekende volwassenen en kinderen worden enthousiast begroet. Pluto kan goed met kinderen, maar ze kan wat lomp zijn. Pluto woont nu samen met een andere hond, kippen en duiven. Het samenwonen met katten zou kunnen onder een goede begeleiding. Pluto is thuis gewend aan de bench. Een autorit is geen probleem. Ze gaat op commando in de auto en bij het uitstappen gaat ze op commando zitten.
Tegen kristallen in haar urine krijt Pluto speciaal voer, hier doet zij het prima op.

Het baasje van Pluto kan door ziekte haar niet meer de beweging geven die zij nodig heeft en ziet Pluto graag bij een baas die met haar gaat werken (jagen) en/of trainen. Staat de beste mand voor Pluto bij jou? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Pluto.

Contactpersoon: Ria en Angela