Project Description

BijGabs snelle uitlaterIk ben Gaby, een moeder van 35 en ook ben ik ben vrijwilligster bij Stichting Zino. Mijn passie en liefde voor honden zit erg diep dus mijn hobby werd al snel iets wat met honden te maken heeft, naast het herplaatsen bij Zino ging ik halsbanden en tekenbandjes maken van paracord. Niet snel daarna ook riemen want ja je wilt wel een mooi setje!

Paracord is een nylon koord dat bestaat uit een kern van geweven draden in een nylon jasje. Het koord wat ik het meest gebruik kan een trekkracht van 249kg aan. Hierdoor is het uitermate geschikt om dingen van te maken voor honden, ook voor honden die veel trekken! Daarbij komt het in vele kleuren, dus het is helemaal naar eigen smaak te maken.

Dit doe ik nu ongeveer een jaar wat serieuzer en ben ik begonnen met het verkopen van spullen hiervan. Mijn assortiment hierin breid dan ook langzaam uit. Ik verkoop het namelijk pas als ik vind dat de dingen die ik maak van goede kwaliteit zijn.

Zo maak ik al halsbanden, jachtlijnen, snelle-uitlaters, sleutelhangers en tekenbanden. Regelmatig leer ik nieuwe dingen door een cursus, zelfstudie of webinar. Van de verkochte producten sta ik een deel af aan Zino om het goede werk wat Zino doet te ondersteunen. Want ik gun elk hondje het beste mandje!

BijGabs visitekaartjeDus wil je voor jezelf of iemand anders iets moois en handgemaakt kopen en daarbij Stichting Zino ondersteunen? Neem vooral een kijkje op mijn facebook pagina en neem contact met mij op. Samen kunnen we vast iets vinden wat bij jou past en in de kleuren die jij graag wilt!