Stichting Zino PuckNaam: Puck
Ras: schapendoes
Geslacht: reu
Geboortedatum: 20 april 2017
Stamboom: ja
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: oudere kinderen
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Gezellige Puck zoekt een nieuwe beste mand. Puck is bijna jarig, hij wordt 6 jaar. Puck is een gezellige, rustige hond in huis, hij houdt van aandacht, knuffelen en geaaid worden. Puck kan prima een tijdje alleen thuis zijn. Buiten ligt hij liefst in de zon te slapen, snuffelt wat of kluift op een botje. Aan de lijn loopt hij gezellig mee, maakt onderweg graag even kennis met zijn soortgenoten en snuffelt. Als Puck los loopt, speelt en rent hij heerlijk met andere honden, hij doet nooit onaardig en uiteraard snuffelt hij veel.

Stichting Zino PuckNaar onbekende volwassenen en kinderen is Puck vriendelijk, hij krijgt graag aandacht. Puck is niet opgegroeid met kinderen, hij kan geplaatst worden bij oudere kinderen die honden gewend zijn. Puck is een held op sokken, hij is bang voor katten. Het is voor Puck beter dat hij geplaatst wordt bij een baas zonder katten.

Waar houdt Puck niet van…. Regen, water en onverwachtse harde geluiden.

Wij zoeken een baas die de tijd en aandacht heeft voor Puck, daar wordt Puck zo blij van. De vacht van Puck heeft regelmatig verzorging nodig. Staat het mandje voor Puck bij jullie? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Puck.

Contactpersoon: Ria (06 – 11 06 79 53)