Stichting Zino SaarNaam: Saar
Ras: labrador retriever
Geslacht: teef
Geboortedatum: 20 maart 2020

Hallo allemaal. Hier ben ik; Saar. Ik ben een prachtige zwart behaarde labrador van 4 jaar. Mijn wilde haren heb ik inmiddels afgeschud. Als eerste wil ik vertellen dat ik nu samenwoon met 3 tieners, dus kinderen ben ik wel gewend. Ik hou van hun aandacht, speel en knuffel graag met ze. Nieuwsgierig ben ik naar kleine kinderen en wil ze graag een likje geven. Onbekende volwassenen benader ik enthousiast en mijn staart draait dan woest in het rond. Je kunt mij benoemen als een sociaal dier.

In huis gedraag ik mij rustig en lig graag bij de baas in de buurt. Stiekem wil ik wel eens op de bank kruipen, maar daar zijn mijn baasjes het niet mee eens. Een klein beetje waaks ben ik wel, maar luister naar mijn baas als ik moet stoppen.
Als ik buiten ben, vind ik het heerlijk om te rennen en de omgeving aan een onderzoek te onderwerpen. Snuffelen, snuffelen en snuffelen… Ik kom goed terug bij de baas, maar eerst moet ik nog even die opvliegende vogels bekijken. Zie ik een kat, dan loop ik er eerst wel even achteraan omdat ik nieuwsgierig ben. Op mijn logeeradres heb ik te dealen met de huiskat, maar die vind ik niet echt interessant.
Als ik andere honden tegenkom, blijf ik even wachten, maar wil dan graag spelen. Een balletje maakt het dan helemaal af. Aan de lijn loop ik keurig mee, evenals aan de fiets. Als mijn baasje gaat hardlopen, loop ik graag aangelijnd met haar mee.

Mijn nieuwe beste mand staat bij iemand thuis, die veel tijd met mij kan doorbrengen, leuke dingen met mij wil doen, lief is en van knuffelen houdt. Ben je nieuwsgierig geworden naar mij? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Saar.

Contactpersonen: Barbara en Alie