Stichting Zino SemmyNaam: Semmy
Ras: Fries stabij
Geslacht: teefje
Geboortedatum: 28 februari 2016
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: nee
Kan in de auto: ja

Mijn naam is Semmy en ik ben 7 jaar oud. Zoals een echte Friese stabij hoort te zijn, ben ik lekker actief en eigenwijs en lief. Ook de bekende bananen in mijn oren zijn aanwezig. Ik zal je vertellen hoe dat er ongeveer uitziet. In huis ben ik lekker rustig en lig het liefst op de bank maar dat mag niet altijd van mijn baasje dus als ze even niet oplet of weggaat ga ik toch op de bank liggen.
Als ik jou heel lief vindt krijg je veel kusjes van mij. Als de bel gaat waarschuw ik mijn baasje door te blaffen, misschien horen ze de bel niet. Ook ben ik graag overal bij, ze noemen dat nieuwschierig. Ik ben gek op eten dus staat er iets onbewaakt op tafel of aanrecht dan is dat voor mij. Ook de prullenbak is niet veilig.

Stichting Zino SemmyIn de tuin vind ik het heerlijk om te liggen en te waken, naast onze tuin is een looppad en dat bewaak ik goed. Ik heb zelf mijn eigen tuinpad gemaakt langs de schutting waar ik heen en weer loop om het goed te bewaken. Katten vind ik maar rare beesten, die jaag ik weg. In huis ben ik ze ook niet gewend.
Wat ik niet leuk vindt is dat ik een riem om moet met uitlaten, ik heb nu een soort tuigje, dan trek ik minder zegt mijn baasje. Die riem moet wel om want anders ben ik foetsie… Wat ik wel leuk vindt is zwemmen maar dan wel met een lange lijn anders zwem ik te ver weg. En apporteren, liefst uren elkaar. Oja ik ben niet gewend aan een bench.

Ik zoek een nieuwe mand omdat 1 van mijn jonge baasje ziek wordt van mij, dat vind ik niet leuk en daarom hoop ik dat er een lief nieuw baasje is met een tuin die niet al te mooi aangelegd is waar ik lekker kan rennen, spelen en liggen en waken. Misschien wil mijn nieuwe baasje wel met mij op cursus want ik ben best slim.

Wie heeft een lekkere mand en (bank ) voor mij staan? Ben jij dat? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Semmy.

Contactpersoon: Anneke