Stichting Zino SennaNaam: Senna
Geslacht: teef
Geboortedatum: 28 mei 2021
Kan bij katten: ja, mits

Hallo allemaal, ik ben Senna. Echt een super lieve, aanhankelijke en gezellige Friese stabij van 3 jaar oud. Helaas ben ik op zoek naar een nieuwe beste mand, door persoonlijke omstandigheden van mijn baasjes en de kinderen. Ik hou enorm van spelen en hou ook enorm van kinderen. Ik ben er mee opgegroeid en niks fijner dan dat ik mee mag kijken (en soms ook mag mee doen) met hun spelletjes. Ik word daar heel enthousiast van en ook als er lekker met me geknuffeld word. Als er buurkinderen of vrienden komen, dan word ik wel wat druk.

Ik heb met mijn baasjes de puppycursus gedaan. Daardoor ken ik de meeste commando’s zoals kom hier, zit, af en blijf goed. Ik luister daar over het algemeen goed naar. Maar ik ben natuurlijk wel een stabij, dus ik hou ook van graven naar mollen en muizen. Vaak ren ik met mijn baasje een stuk naast de fiets (aangelijnd) en als ik dan een muisje ruik, dan stop ik wel even. Binnen de bebouwde kom wandel ik meestal aangelijnd, want ik neem graag een kijkje bij de buren en dat vind niet iedereen fijn. Maar in een losloopgebied of bos, loop ik heerlijk los. Als ik dan een spoortje ruik heb ik soms bananen in mijn oren, ik moet natuurlijk wel even het spoor af maken. Maar ik kom altijd terug bij de baas en hou hem ook wel in de gaten.

Stichting Zino SennaIk zou best graag wat meer willen werken voor mijn baas, ik ben namelijk nieuwsgierig en enthousiast en doe alles voor een koekje. Maar mijn baasjes hebben daar helaas niet de mogelijkheid voor. Ik zou het ook heerlijk vinden om langere wandelingen te gaan maken. Ik kan goed overweg met de meeste honden, ik ren dolgraag met ze en speel graag. Met de kat in huis gaat het prima, althans ik hou er gewoon afstand van, omdat zij ook niet bang is voor mij. Maar buiten jaag ik de katten wel graag na, leuk spelletje vind ik dat.

In huis ben ik verder lekker rustig, ik kan heerlijk bij de kinderen of mijn baasjes liggen en lekker slapen. Ik ken een bench, maar daar slaap ik nu al een jaar niet meer in. Als er iemand op bezoek komt ben ik wel waaks, ik blaf dan een paar keer om het bezoek aan te kondigen en als het onbekenden zijn dan ben ik wel wat druk, maar ik vind ze ook erg interessant.
Mijn baasjes zoeken voor mij een nieuw gezin, die genoeg tijd, liefde en aandacht voor mij heeft en ook lekker met mij willen gaan werken/ trainen en lange wandelingen kunnen maken.
Wil jij het nieuwe baasje van Senna worden? Heb jij veel tijd voor Senna? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Senna.

Contactpersoon: Ellen