Stichting Zino Senna

Stichting Zino SennaNaam: Senna
Ras: Boomer (kruising Jack Russel met waarschijnlijk Shih Tzu)
Geslacht: teef
Geboortedatum: 10 Juli 2012
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen: vanaf 10 jaar

Dit is Senna, lieve, lieve Senna. Maar ook onzekere Senna. Senna heeft het geluk dat haar baasje maar 1 ding wil: dat Senna straks weer gelukkig is!
Senna krijgt nu niet de tijd een aandacht die ze nodig heeft. En haar baasje zoekt daarom een plekje waar ze dit wel kan krijgen.

Senna zoekt een huisje waar de kinderen minimaal 10 jaar zijn. Kleine kindjes zijn te druk en dat vindt ze eng. Dit uit zich in geblaf.
Senna is een lief knuffelig meisje wat graag kusjes uitdeelt en samen met haar baasje(s) op de bank ligt of samen op pad gaat in haar vertrouwde omgeving.
Waaks is ze niet. Ze blaft wel even als er iemand aan de deur komt wanneer je thuis bent.
Wanneer je even weg moet gaat Senna rustig slapen.

Haar favoriete speelgoed is een leeg flesje of een balletje. Hiermee komt ze naar je toe om je uit te dagen om lekker te spelen.
Ze luistert goed en kent best veel commando’s.

Aan de riem is Senna op bekend terrein rustig en snuffelt lekker. Op onbekend terrein kan ze schrikken en wil dan naar huis. Je doet haar ook geen plezier met een rondje winkelstraat of een andere drukke plek!
Ook is Senna wantrouwend naar vreemden en wil dan ook niet graag geaaid worden door ze.
Zoals zo vele honden houdt Senna ook niet van onweer en vuurwerk. Als je dan buiten met haar bent weet Senna niet hoe snel ze weer naar haar veilige huis toe moet!

Los blijft ze in de buurt en houd iedereen goed in de gaten. Soms wil ze wel even achter een fietser aan om even te blaffen, dit is goed te corrigeren.
Ook wil ze wel eens blaffen naar kleine kinderen buitenshuis. Ze weet dat ze dan weggaan.
Naar katten blaft ze soms maar ook niet altijd.

Oh ja, qua eten heeft Senna ook een voor haar de beste manier gevonden, ze eet altijd geprakte Rodi hamburgertjes van een bordje.
Voor Senna zoeken we dan ook iemand die weet hoe je met een onzeker hondje moet omgaan, misschien wel met een lief honden vriendje die haar kan bijstaan?
Iemand die Senna de tijd gunt om te wennen aan de nieuwe omgeving met nieuwe mensen.
Ben jij die persoon?
Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Senna.

Contactpersoon: Gaby

Heb je interesse in Senna maar sta je nog niet ingeschreven bij ons? Op onze website kun je een aanmeldformulier en onze werkwijze downloaden.