Stichting Zino SjoukeNaam: Sjouke
Ras: Friese stabij
Geslacht: teefje
Geboortedatum: 16 mei 2016
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Sjouke zoekt een fijne beste mand. Sjouke is een stabij teefje van bijna 7 jaar oud. Ze is een lieve gehoorzame hond maar als je een Friese stabij bent kun je niet zonder de bekende bananen in de oren. Dat komt voor als Sjouke in een losloopgebied loopt of op het strand rent en het baasje roept, dan denkt ze “ik ben nog niet klaar met rennen” en gaat nog even haar gang.

Stichting Zino SjoukeSjouke woont in een rustig dorp en is dus niet gewend aan veel verkeer en drukte. Ze is in huis rustig en kan een paar uurtjes alleen blijven, ze ligt dan op haar plekje waar ze ’s nachts ook ligt. Ze is niet gewend aan een bench. Met kinderen kan Sjouke goed overweg, te jonge kinderen is ze niet gewend en daar zou ze van kunnen schrikken vanwege hun onvoorspelbaarheid.Met katten kan Sjouke omgaan, daar loopt ze rustig langs. Andere honden gaat ook goed, alleen ‘vechthonden’ daar wordt haar baasje onrustig van en Sjouke neemt die onrust over en gaat blaffen. Wat Sjouke leuk vindt is met een bal spelen en apporteren en knuffelen. Vuurwerk en harde geluiden vindt ze niet leuk.

Het baasje van Sjouke zou graag willen dat ze weer in een rustig dorp of andere rustige plek komt te wonen. Niet in een stad. Een lief baasje die graag met haar gaat wandelen en haar leiding geeft. Sjouke neemt namelijk graag zelf de leiding.
Wie heeft voor deze lieve dame een warme mand staan? Ben jij dat? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Sjouke.

Contactpersoon: Anneke