Op 10 september 2017 organiseerde Stichting Zino weer een evenement in de hondenspeeltuin Midden-Drenthe in Beilen. Wat aan het begin van de week een druilerig en nat evenement leek te gaan worden werd een vrolijk zonovergoten dag. En heel wat mensen hebben zich ingespannen om er weer een gezellige, leuke en informerende dag van te maken.

Zo zorgde Lidie van de hondenspeeltuin Midden-Drenthe voor koffie, thee en versnaperingen. En pannenkoeken! Zelf waren we aanwezig met onze eigen Zino-stand, met allerlei honden-cadeau-artikelen (Dank je Ria!). Dierenpraktijk Caliberate gaf voorlichting over natuurgeneeskunde voor dieren. Op vele gebieden kan natuurgeneeskunde worden toegepast, bij gedragsklachten (angst), maar ook bij heel veel lichamelijke klachten van dieren. Met dank aan Nienke. Verder was Luca Halsbanden aanwezig met een prachtige collectie handgemaakte riemen, halsbanden, sleutelhangers en nog veel meer (met dank aan Dorien). Jeroen Stoker maakte foto’s op verzoek van de baasjes. (Ook jij bedankt, Jeroen).

En wat is er dan nog leuker om ook nog diverse van onze Zino-herplaatsers te zien. Dat is toch altijd erg speciaal. Dank voor jullie komst.