Stichting Zino SpikeNaam: Spike
Ras: shih tzu
Geboortedatum: 7 maart 2018

Ik ben Spike, een gezellige shih tzu van bijna 5 jaar oud. Eigenlijk ben ik een hele makkelijke hond zegt mijn baasje. Ik kan goed met kinderen, die vraag ik altijd om een knuffel en die krijg ik dan ook en wat ook leuk is , ze willen graag met mij spelen met een trektouw of knuffels. Ook met grote mensen vind ik het fijn om een aai te krijgen en daarom begroet ik ze altijd vriendelijk en met een kwispelstaart.

In huis lig ik graag op een kleedje en ’s avonds bij het baasje op de bank lekker dicht tegen haar aan. Mijn baasje maakt gebruik van een scootmobiel en ik loop er keurig naast en trek niet aan de riem. Als ik moe ben mag ik mee op de scootmobiel. Loslopen vind ik heerlijk, lekker huppelen maar ik hou het baasje in de gaten. Als ik hele grote honden tegen kom ga ik terug naar het baasje, voor de zekerheid. Katten zijn maar rare beesten, daar ga ik achteraan, ook van konijnen en cavia’s ben ik niet gecharmeerd. Wat ik niet leuk vind is een jasje aan hebben, mijn baasje heeft dat eens gedaan met heel koud weer, nou poeh ik heb het liever koud.

Stichting Zino SpikeMijn baasje maakt elke dag mij oogjes schoon omdat ik geen traanvocht aanmaak zegt ze, ik vind het prima hoor. Ook krijg ik hele lekkere brokjes van haar, wel speciale want ik ben allergisch voor voer met kip er in. Baasje noemt het Optil.F3, maar het is lekker!

Nu moet ik om persoonlijke omstandigheden naar een ander baasje. Ik hoop maar dat ze een tuin hebben, daar kan ik lekker snuffelen en liggen met mooi weer. Ben jij dat lieve baasje die veel tijd voor mij heeft en goed voor mij zorgt? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Spike.

Contactpersoon: Anneke