Stichting Zino StormNaam: Storm
Geboortedatum: 12 juli 2017
Kan bij katten: niet bekend

Omschrijving:
Storm zoekt met spoed de juiste baas die hem als een lieve uitdaging ziet of die hem tijdelijke noodopvang kan bieden.

Ik ben Storm! Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben een Friese stabij reu, 1,5 jaar oud en doe mijn naam wel een klein beetje eer aan.

Weet je wat ik leuk vind? In de tuin spelen, samen met iemand aan mijn flos trekken, lekker rennen in het bos, spelen met andere honden en bij mijn huidige gezin mag ik mee op een zeilboot en dat is tof! Uitwaaien, de wind door mijn haartjes: geweldig!

Mijn eerste gezin heeft mij helaas weinig laten wennen aan vreemde dingen, ze wisten niet zo goed hoe zij mij het beste konden opvoeden. Daar heb ik nog steeds last van, zelfs bij mijn tweede gezin. Als we bezoek krijgen vind ik dit best wel eng en dat laat ik weten door te gaan blaffen. Wanneer ik een opdrachtje krijg en moet luisteren, protesteer ik een beetje. Aandacht wil ik eigenlijk de hele dag en als ik dat niet krijg ga ik een tijdje blaffen. Dit wil ik graag afleren!

Mijn baasjes weten niet zo goed hoe we samen verder kunnen. Daarom hebben wij na overleg besloten dat ik een ander mandje mag. Ik hoop dat ik snel bij een ander gezin mag komen wonen.

Mag ik mijn voorkeur uitspreken? Ik wil het liefste een baasje of gezin met oudere kinderen ontmoeten die veel geduld met mij hebben, die mij veel aandacht kunnen geven. Een standvastige baas die mij kan leren niet zoveel te blaffen, dat ik bezoek leuk ga vinden, lange wandelingen maken en dat ik beter ga luisteren. Dat ik snel kan wennen heb ik laten zien aan de zeilboot.

Zie jij het als een uitdaging om samen met mij te werken, zodat ik een vrolijke, stabiele en zekere stabij kan worden? Stuur dan snel een mail naar stichtingzino@gmail.com

Contactpersoon: Lindy