Naam: Tasja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: nee
Kan in de auto: ja

Graag stel ik jullie voor aan Tasja!

Deze ontzettende lieve dame van 11 jaar, zoekt een nieuw mandje.

Het baasje van Tasja is overleden, zijn bazin is opgenomen in het verzorgingstehuis, waardoor Tasja nu alleen zit.

Het loslopen gaat niet echt goed, Tasja is een paar jaar als jachthond gebruikt, de laatste jaren echt niet meer maar het jacht instinct is aanwezig, ze gaat aan het werk in gebieden waar ze denkt wild te moeten opstoten en dan is ze niet af te leiden.

Aan de lijn lopen heeft ze niet echt geleerd, het gaat redelijk, maar hier moet nog een beetje aan gewerkt worden. Met andere honden gaat het heel goed, honden die agressie vertonen daar gaat ze niet voor aan de kant, ze is absoluut niet bang.

Tasja is superlief voor kinderen van alle leeftijden. In huis gaat ze rustig liggen in de mand, komt af en toe even aandacht vragen.

Tasja vindt het geweldig om met andere honden te spelen, in een roedel gaat het dan ook goed.

Wat voor baasje zoeken wij voor deze hele lieve Tasja, een liefdevol huis, waar ze lekker binnen bij de baas mag zijn en een tuin waar ze heerlijk kan rondlopen.

Ben jij die baas met dat warme mandje voor Tasja of ken jij iemand die een warm mandje voor haar heeft staan?  Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Tasja

Contactpersoon: Corrie