Stichting Zino TommieNaam: Tommie
Kan bij honden: nee
Kan bij kinderen: nee
Kan loslopen: ja en nee

Tommie is een kleine labradoodle van 8 jaar oud.
Een goed opgevoede hond die prima aan de lijn loopt, ook loslopen
gaat goed maar Tommie kan uitvallen naar pups en sommige andere honden.
Als het baasje merkt dat Tommie moeite heeft met een naderende hond
gaat hij aan de lijn. Tommie is gewend aan een kat in huis maar buitenshuis gaat hij erachter aan. Wat Tommie leuk vindt is rennen, spelen met de bal of een touw en uiteraard aandacht.
Het is een vrolijke en lieve hond maar met een onzeker en prikkelgevoelig karakter. Hij houdt niet van onverwachte dingen die afwijken van het normale bijvoorbeeld het ophangen van ballonnen of hard zingen.

Stichting Zino TommieTommie moet geplaatst worden bij iemand die geen kleine kinderen heeft of jonge
kleinkinderen die regelmatig over de vloer komen.
Onverwachte situaties of bewegingen zijn lastig voor Tommie, hij weet zich dan geen
houding te geven. Tommie ziet er erg aaibaar uit en vooral voor jonge kinderen is dat aanleiding om hem
onverwachts te benaderen.
Daardoor heeft Tommie een paar keer een kindje in de vinger gebeten. De baasjes van Tommie zijn hier erg van geschrokken .
Nu zij regelmatig een kleinkind op bezoek krijgen levert dit veel stress op.
Daarom willen ze deze lieverd een nieuwe liefdevolle mand bezorgen.

Wie is die consequente baas die in een prikkelarme omgeving woont en Tommie de tijd en ruimte geeft om hem goed te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving en hem het vertrouwen geeft wat hij zo nodig heeft?

Ben jij dat?
Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Tommie
Contactpersoon: Anneke