Alle Honden
Stichting Zino, herplaatsing & bemiddeling van honden is gespecialiseerd in het herplaatsen van middelgrote jachthonden. Waarom herplaatsen wij niet alle honden? Wij hebben het standpunt dat we de honden goed, veilig en kundig willen herplaatsen. Daarvoor is ook kennis van de rassen nodig. Eigenaren die hun hond aanmelden voor herplaatsing krijgen een vast contactpersoon die kennis heeft van het ras en die de volledige herplaatsing persoonlijk begeleid.

Overzicht van honden in herplaatsing
In het onderstaande overzicht ziet u alle honden die wij op dit moment in de herplaatsing hebben. U kunt ook selecteren op één van de rassen. Bij sommige honden staat de vermelding ‘inschrijving gesloten’ dat wil zeggen dat we voor de desbetreffende hond al in een gevorderd stadium zijn met de bemiddeling, maar dat de hond nog niet is geplaatst. De kans is dan kleiner dat u kunt meegaan in de selectie die wij aan de eigenaar sturen.

Hebt u interesse in een specifieke hond?
Hebt u interesse in een van de honden en wilt u meer informatie krijgen, stuur dan een mail naar info@stichtingzino.nl. Vermeld in de onderwerpregel de naam van de hond waarin u geïnteresseerd bent. Hebt u zich nog niet eerder aangemeld bij ons, dan moet u zich eerst opgeven als potentiële baas. Downloadt dan het aanmeldformulier Ik zoek een nieuwe hond en vul deze in. Het ingevulde formulier stuurt u als Word-document naar info@stichtingzino.nl. Stuur ons geen pdf-documenten, deze kunnen wij niet verwerken. Over de speciale werkwijze kunt u meer lezen bij Stichting Zino . Hebt u zich al bij ons aangemeld, dan hoeft u zich natuurlijk niet opnieuw in te schrijven. Een mail dat u geïnteresseerd bent in een bepaalde hond is dan voldoende.

Hebt u voldoende kennis van het hondenras?
Voor een geslaagde herplaatsing is het belangrijk dat u voldoende weet over het ras van de hond. Informatie over de raseigenschappen kunt u krijgen bij de verschillende rasverenigingen: