Loading...

Alle Honden


Stichting Zino, herplaatsing & bemiddeling van honden is gespecialiseerd in het herplaatsen van de volgende rassen en kruisingen van deze rassen:

VOORSTAANDE HONDEN (RASGROEP 7 FCI)
·      Drentsche Patrijshond
·      Duitse staande honden (alle types)
·      Friese Stabij
·      Griffon
·      Grote & Kleine Münsterländer (Heidewachtel)
·      Pointer (alle types)
·      Setters (alle typen)
·      Vizsla
·      Weimaraner

RETRIEVERS, SPANIELS EN WATERHONDEN (RASGROEP 8 FCI)
·      Barbet
·      Retrievers (alle types)
·      Duitse wachtelhond
·      Kooiker hondje
·      Retrievers (alle types)
·      Spaniels
·      Wetterhoun.

VEEDRIJVERS (RASGROEP 1)
·      Border collie

Voor het herplaatsen van andere rassen vragen wij u om voor het aanmelden met ons te overleggen. Waarom herplaatsen wij niet alle honden? Wij hebben het standpunt dat we de honden goed, veilig en kundig willen herplaatsen. Daarvoor is ook kennis van de rassen nodig. Eigenaren die hun hond aanmelden voor herplaatsing krijgen een vast contactpersoon die kennis heeft van het ras en die de volledige herplaatsing persoonlijk begeleid.

Overzicht van honden in herplaatsing

In het overzicht, zoekt het beste mandje ziet u alle honden die wij op dit moment in de herplaatsing hebben. U kunt ook selecteren op één van de rassen. Bij sommige honden staat de vermelding ‘inschrijving gesloten’ dat wil zeggen dat we voor de desbetreffende hond al in een gevorderd stadium zijn met de bemiddeling, maar dat de hond nog niet is herplaatst. De kans is klein dat u kunt meegaan in de selectie die wij aan de eigenaar sturen.

Hebt u interesse in een specifieke hond?

Hebt u interesse in één van de honden en wilt u informatie krijgen, stuur dan een mail naar info@stichtingzino.nl. Vermeld in de onderwerpregel de naam van de hond waarin u geïnteresseerd bent. Hebt u zich nog niet eerder aangemeld bij ons, dan vragen wij u om u eerst op te geven als kandidaat-baas.

Klik op hier op de link naar het aanmeldformulier kandidaat baasje en vul dit naar waarheid in.

Over de speciale werkwijze kunt u meer lezen bij herplaatsing honden: werkwijze. Hebt u zich al bij ons aangemeld, dan hoeft u zich natuurlijk niet opnieuw in te schrijven. Een mail dat u geïnteresseerd bent in de herplaatser en in de onderwerpregel de naam van de hond vermeld is dan voldoende.

Hebt u voldoende kennis van het hondenras?


Voor een geslaagde herplaatsing is het belangrijk dat u voldoende weet over het ras van de hond. Informatie over de ras eigenschappen kunt u krijgen bij de verschillende rasverenigingen:

Wilt u eerder in contact komen met Stichting Zino, herplaatsing & bemiddeling van honden, dan is dat mogelijk. Onze contactgegevens
Stichting Zino is bereikbaar tussen 14.00 en 20.00 uur.