Project Description

Gezonde Dog SnacksDichter bij de oorsprong…
Wat zijn gezonde hondensnacks? Volgens ons zijn dit snacks zoals de natuur ze bedoeld heeft. Gezonde snacks bevatten daarom geen toevoegingen. Ze komen volledig overeen met natuurlijk voedsel. Exact zoals de hond deze vroeger zelf verzamelde tijdens de jacht. Vers vlees wordt gedroogd en tot snack verwerkt. Zonder het toevoegen van conserveringsmiddelen of geur- en smaakstoffen.

Geef kauwsnacks zodat uw hond zijn energie kwijt kan door er heerlijk in te bijten. Dit is belangrijk voor zijn natuurlijke kauwbehoefte. Een gezonde hondensnack kan ook altijd als tussendoortje, het is immers gezond. De beste snack is een gezonde hondensnack! Honden houden van natuurlijke hondensnacks en herkennen ze direct als natuurlijk voedsel. De onweerstaanbaar lekkere én natuurlijke hondensnacks zijn een feest voor elke hond!

Stichting Zino is op mijn pad gekomen gelijk toen Teun de wetterhoun (nu 6 jaar) in m’n leven kwam. Sindsdien is het ‘mijn’ goede doel. Deze mensen staan dag en nacht klaar voor hond en baas. De onvermoeibare steun en liefde voor alle partijen, in de toch soms schrijnende omstandigheden, blijven mij diep raken. Steeds meer mensen en honden hebben hun steun nodig. En die krijgen ze ook. Ik ben blij dat ik mijn steentje mag bijdragen.

Mel van Asch, gezondedogsnacks.nl