Evenement hondenspeeltuin Wierden met Stichting Zino.

Na een geweldige en mooie Zino dag in 2018 organiseert stichting Zino Herplaatsing en Bemiddeling van honden ook dit jaar weer een evenement voor honden in de hondenspeeltuin Wierden.

Deze zal dit jaar op zaterdag 13 april 2019 zijn, van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Na de enorme opkomst van vorig jaar in de hondenspeeltuin Wierden , verwacht  stichting Zino  ook dit jaar weer dat het evenement een groot succes zal zijn.

Het evenement biedt de mogelijkheid die middag om met de honden aan de slag te gaan. In de hondenspeeltuin kun je bijvoorbeeld behendigheid oefenen met slalompalen, een tunnel, een kattenloop en met banden waar je hond doorheen kan springen en de speeltuin heeft een echte hondenzandbak waar ze naar hartenlust kunnen graven. De honden kunnen veilig met elkaar spelen in een omheinde en dus veilige omgeving.

Stichting Zino zelf is met een stand met heel veel leuke hondenspulletjes natuurlijk paraat. Ook geeft de stichting voorlichting over herplaatsen en herplaatsers.

Janike Julia Spoelstra van Be Happy Dogs is die middag aanwezig.

Leuk om daar even langs te gaan, als je vragen hebt over het gedrag van je hond.

https://www.behappydogs.nl/

https://www.facebook.com/behappydogs/

Monika Bruntink geeft je informatie over Bach Bloesems. De Bach Bloesems zijn remedies die werken door de fijne energie die deze uitstralen. Ze hebben een positieve invloed op de gemoedstoestand van je hond. https://www.monikabruntink.nl/bach-bloesem-remedies/

Stichting Zino zorgt voor een kleine verrassing voor hond en baas in samenwerking met Van Noord Diervoeders https://www.petfooddiscount.nl/ ,Kelbo Snacks www.kelbosnacks.nl  en Witek bv. https://www.facebook.com/witekbv/ https://www.linkedin.com/in/janko-withaar-996702102/

De hondenspeeltuin zorgt (tegen betaling) voor koffie, thee en een broodje. Op het veld staan diverse picknicktafels, daar kun je heerlijk zitten, genieten van je koffie of thee en de honden.

De toegang is gratis. Natuurlijk wordt een vrijwillige bijdrage aan de speeltuin zeer gewaardeerd.

Er is die dag een ‘spaarpot’ voor onze stichting Zino aanwezig waarin je een donatie kunt achterlaten.

Kom je ook met je hond? Samen maken we er een geweldige hondendag van!!!