Op 7 oktober organiseert stichting Zino de Zinoherfstwandeling. Verzamelen tussen 11.45 en 12.00 Start wandeling: 12.00

Na afloop kunnen wij wat drinken, eten met de honden bij het pannenkoeken restaurant. Verzamellocatie = Pannenkoeken Paviljoen Cruquius, Kruisweg 1625, Cruquius Wanneer je wilt meewandelen, wil je dit doorgeven in een mail, zodat we een schatting hebben van de hoeveelheid honden en de bazen. Tot 7 oktober, Huibie en Jolande.

Verdere informatie: Big Spotters Hill Groene Weelde is een mooi, groot en afwisselend natuur-, recreatie- en losloopgebied tussen Hoofddorp, Cruquius en Vijfhuizen. Honden mogen hier bijna overal het hele jaar loslopen. In sommige delen moeten honden even aan de lijn (bv op de speelweiden). Dit staat ter plaatse aangegeven op de borden.

Groene Weelde heeft bossen, speelvelden, waterpartijen en mooie brede waterlopen met wilde natuuroevers. Midden in het gebied ligt uitkijkpunt Big Spotters Hill. Vanaf deze piramidevormige heuvel heb je een prachtig uitzicht over de wijde omgeving.

Als je zin hebt in een extra lange wandeling dan kan je de N205 oversteken bij het viaduct. Je wandelt dan zo het Haarlemmermeerse Bos in (ook losloopgebied).

Parkeren kan (gratis) bij het Pannenkoeken Paviljoen Cruquius aan de Kruisweg 1625 in Cruquius (honden welkom tot 16:00 uur), bij de ingang van het Herdenkingsbos aan de Spieringweg in Vijfhuizen of aan de andere kant van het viaduct aan het einde van de Paviljoenlaan in Hoofddorp.

Dit losloopgebied heeft voldoende verharde paden om het rolstoelvriendelijk te noemen.

  [/av_textblock] [av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=”] [/av_one_full]