Project Description

Monika BruntinkHeeft jouw hond of jijzelf last van stress, angst voor onbekende oorzaken? Slaapt je pup niet ’s nachts, knaagt het alles stuk, moet je op bezoek met je hond maar deze schrikt van alles of heeft deze te weinig geloof in eigen kunnen? Heeft je hond heftige angst voor iets?

Wil het graag goed doen, te onderdanig of juist heel erg aanwezig, of gaat het voor de eerste keer gedekt worden of bevallen? Wil je hond niet of moeilijk langs een object onderweg tijdens het wandelen? Wordt je hond/huisdier overbelast door alle prikkels? Is of wordt je hond herplaatst en wil je deze een zo makkelijk mogelijke overgang gunnen?

Wordt er binnenkort een kindje verwacht, je ziet op tegen de bevalling aan of reageert je huisdier wat ongemakkelijk/onzeker op en hierover maak je je zorgen?

Laat mij jou adviseren over de unieke werking van de Bach frequenties. Ik werk al 9 jaar fijn samen met deze unieke potenties. Ik heb al veel herplaatsers, hun oude en nieuwe opvoeders mogen helpen hiermee. Door een foto te analyseren, kijk ik welke bloesems voor hem/haar kunnen gaan werken. Elk flesje Bloesem Remedies worden ‘specifiek op het dier’ samengesteld, geen samenstelling is hetzelfde, dit omdat elk dier/mens uniek is.

“Het heeft Snuffel heel goed geholpen, hij heeft zijn nieuwe mand gevonden! Dank je wel Monika”
&
“We zagen hem veranderen in een relaxte en kalme hond, wat fijn dat we jou via Zino gevonden hebben”

Bach Bloesem Remedies bij dieren
De Bach Bloesem Remedies zijn remedies die werken door de fijne Energie die deze uitstralen. Ze hebben hiermee een hele positieve invloed op gemoedstoestanden. Angst, gebrek aan zelfvertrouwen, knagen aan ledematen of op bijvoorbeeld schoenen, stress, te veel blaffen of bijvoorbeeld juist erg onderdanig zijn vertellen iets over het dier. Angst heeft een trilling (trillen als een espenblad) dan heeft Bach daar een equivalent op. Deze neutraliseert als het ware deze angst zodat je dier hier vrij van kan zijn.
Door een foto te analyseren en de Bach Bloesems te testen; kijk ik welke bloesems voor je lieverd gaan werken, en kan ik speciaal de bloesems ‘op maat’ samenstellen. Omdat elk dier/mens uniek is heeft bijna niemand eenzelfde samenstelling. Een foto van alleen jouw dier en de roepnaam (ook de eventuele roepnaam uit het verleden van je dier bij een voorgaande opvoeder). Na het testen overleg ik dan met jou wat ik gevonden heb en kun je de druppels gaan geven. Gewoon rechtsreeks in de mond of nek, en in het water of eten.

De flesjes kunnen prima via de post naar je toekomen.

– Bach staat nooit een ander middel of medicijnen in de weg.
– Bach kan bij zwangerschap, voeden en pups ingezet worden.
– Bach kan in het begin de gemoedtoestanden wat verergeren, dit zal na ongeveer anderhalve week verminderen.
– Dieren herstellen vaak veel sneller door deze positieve energie, bij jonge dieren is de werking vaak nog sneller.

Monika is te vinden via:
Website
Facebook
Instagram
LinkedIn