Project Description

Mijn naam is Kim de Bruijni, geboren in 1978 in Venray en opgegroeid in een klein Brabants dorpje, Vierlingsbeek. Sinds maart 2016 ben ik de trotse oprichter van N’Djoy, ontstaan uit de namen van mijn honden Noa (Bruine labrador, 2012) en Djoy (Welsh Corgi x Tibetaanse Terriër, 2008).

N’Djoy betekent genieten en dat is mijn wens: dat alle honden kunnen genieten. Wat begon als een dierenvoedselbank in Cuijk, waar ik toen woonde, groeide al gauw uit tot een dierenvoedselbank in de 3 Brabantse gemeenten Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis.

In januari 2016 ben ik gestart met de opleiding tot hondengedragsdeskundige in Barneveld en behaalde ik o.a. mijn diploma tot Kynologisch Instructeur. Hierdoor kon ik ook honden en hun baasjes helpen die vastliepen in o.a. opvoeding, training en probleemgedrag. In juli 2016 werd ik voor het eerst benaderd door een baasje of ik haar Franse Bulldog wilde herplaatsen en zo begon het ‘herplaatsen vanuit huis’ wat ik nog steeds met heel veel zorg en liefde doe.

Samengevat zijn de activiteiten van N’Djoy:

  • Persoonlijk advies over honden
  • Bemiddeling bij de herplaatsing van honden
  • Hulp bij honden met probleemgedrag
  • Privéles
  • Dierenvoedselbank voor honden (en katten*) in de gemeenten Cuijk, Boxmeer en St. Anthonis
  • Hulp/zorginstanties en bewindvoerders kunnen terecht voor dierenvoedselhulp voor hun cliënten. Dit geldt niet alleen voor ons werkgebied, maar ook buiten ons werkgebied proberen we altijd hulp te bieden in de breedste zin van het woord.

Op onze website www.ndjoy.nl is alles uitgebreid terug te lezen, wie ik ben, wat we allemaal doen, onze successen m.b.t. herplaatsing, formulieren om hulp aan te vragen en nog veel meer.

Mocht u mijn hulp nodig denken te hebben, laat het me gerust weten via info@ndjoy.nl.