DzjakkNaam: Dzjakk
Ras: heidewachtel
Geslacht: reu
Geboortedatum: 1 april 2016
Stamboom: ja
Kan bij honden: onbekend; waarschijnlijk wel
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: nee
Kan in de auto: ja

Dzjakk is op zoek naar een nieuwe beste mand. Om maar direct met de deur in huis te vallen, we zijn op zoek naar een speld in de hooiberg. Waarom? In huis is Dzjakk een ontspannen, rustige hond. Hij probeert op de bank of de stoelen te slapen, dat is iets wat de eigenaren niet willen en daarom worden die geblokkeerd. Die slimmerd weet af en toe toch dat ene stukje bank te bereiken om er dan heerlijk op te gaan slapen. Laat je eten slingeren in huis weet Djzakk dat te vinden. Je leert heel goed om al je etenswaren snel op te ruimen.
Dzjakk vindt kinderen en grote mensen oké, hij snuffelt aan ze en negeert ze daarna.
Buiten kan hij zich in bekende omgeving gedragen. Wanneer je op pad gaat in een nieuwe omgeving is hij onbehouwen, trekkend, zoekend, speurend. Het kost tijd om hem te laten wennen.

Dzjakk 1Waarom zoek Djzakk een nieuwe beste mand?Wanneer hij ontsnapt, ben je hem voor langere tijd kwijt, bananen zitten in die oren, hij negeert de hele wereld en gaat op jacht en kan dan stropen. De eigenaar is zijn tweede eigenaar en heeft hem al heel veel kunnen leren, maar helaas is bij hen de koek op. Doordat hij zo snel de ruimte ziet om te kunnen ontsnappen zijn er aantal vervelende incidenten geweest, een oude mevrouw omver gelopen en dat was de druppel voor hen.Dzjakk heeft buiten een tomeloze energie, hij is een ADHD hond.De gedragsdeskundige geeft ook duidelijk aan dat zijn jachtinstinct extreem ontwikkeld is.

Ben jij die speld in de mand van de hooiberg? Wil je ons mailen: stichtingzino@gmail.com o.v.v.Dzjakk.

Contactpersoon: Jolande  (06 – 43 68 14 73)