Stichting Zino ZorroNaam: Zorro
Ras: labrador retriever
Geslacht: reu
Geboortedatum: 30 maart 2011
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja, bij teefjes
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Mag ik even voorstellen? Dit is Zorro! Zorro is een labrador retriever van 12 jaar. Zorro is op zoek naar een nieuw baasje omdat één van zijn baasjes is overleden en zijn andere baasje helaas door omstandigheden niet voor hem kan zorgen. Nu is Zorro op zoek naar een baasje waar hij van zijn laatste jaren mag genieten.

Stichting Zino ZorroZorro is een makkelijke hond. Hij is aan kinderen gewend en vindt ze leuk. Zorro kan best een paar uur alleen zijn. Gaat dan lekker liggen slapen tot de baas terugkomt. Ondanks het feit dat Zorro zijn pensioengerechtigde leeftijd al heeft behaald, is hij wel gewend aan stevige wandelingen die hij zeer waardeert. Een uurtje wandelen kan hem wel bekoren. Los of aan de lijn, zoals het uitkomt. Onderweg een kat tegenkomen, vindt hij niet interessant. Spelen is helemaal zijn ding. Spelen en knuffelen. Als de baas thuiskomt, wordt hij enthousiast onthaald.
Het enige dat Zorro niet leuk vindt zijn sommige andere reuen. Teefjes daarentegen zijn altijd leuk.

Kortom, deze heer op leeftijd zoekt een leuke baas die van wandelen en van knuffelen houdt en waar hij lekker van zijn pensioen mag gaan genieten. Ben jij die baas? Heb jij plek voor de mand van Zorro? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com o.v.v. Zorro.

Contactpersoon: Klazien